Την πρωτοχρονιάτικη  πίτα του έκοψε ο σύλλογος  συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Χανίων την πρώτη Φλεβάρη παρουσία πλήθους  μελών, προσκεκλημένων και φίλων του.  

Ο πρόεδρος και το συμβούλιο του συλλόγου υποδέχονταν στην είσοδο του κέντρου  «ΚΑΝΑΡΙΑ», τα μέλη τους φίλους και τους προσκεκλημένουςτους, εκφράζοντας ευχές για το νέο χρόνο. Η προσέλευση ήταν μεγάλη, η περιποίηση και φιλοξενία της διεύθυνσης του κέντρου, το καταπληκτικό μενού, η διάθεση για διασκέδαση δεν άργησε να έρθει, έτσι το κέφι έφθασε μέσα σε λίγη ώρα στα ύψη καθώς η μουσική ξεσήκωσε πολλούς για χορό, που το ευχαριστήθηκαν. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας Προκόπιος Σηφαλακης με  δύο τυχερούς να κερδίσουν από ένα ρολόϊ, προσφορά του καταστήματος «ΜΟΥΣΤΕΡΑΚΗ » που είναι στην οδό Κριάρη.Ο πρόεδρος στην ομιλία του ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη να περάσει ο χρόνος, χωρίς άλλες περικοπές σε συντάξεις, φάρμακα και κοινωνική πρόνοια .

Η αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων κ. Αλιφιεράκη Ελεθερία αρμόδια για την κοινωνική πολιτική και πρόνοια του Δήμου, στην ομιλία της αναφέρθηκε  στις δράσης του Δήμου, στον τομέα της αρμοδιότητα της.  

Η παρουσία εκπροσώπου του Εμπορ. Επιμελητηρίου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων νομού Χανίων από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Παυλάκη, από τον σύνδεσμο  πολιτικών συνταξιούχων, την ένωση συνταξιούχων Ι.Κ.Α. , τον σύλλογο ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων ο κ.  Δρ Κωνσταντίνος Πρώιμος που με τις ευχαριστίες όλων για την καταπληκτική βραδιά που περάσαμε όλοι. Στην καταπληκτική αίθουσα του κέντρου «ΚΑΝΑΡΙΑ» η περιποίηση και φιλοξενία της διεύθυνσης  και η διάθεση όλων μας δημιούργησε μια είναι γνωστό, με πολύ κέφι 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook