Έκπληκτος έμεινε ένας άνδρας στην Αγγλία όταν έμαθε ότι έχει μια κόρη, της οποίας την ύπαρξη αγνοούσε, η οποία μάλιστα ζούσε μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Ο 52χρονος John Duncan έλαβε μια επιστολή από τη 30χρονη Fifi Giannitto που υποστήριζε ότι ήταν κόρη του.

Ήταν πεπεισμένος ότι η κοπέλα είχε κάνει λάθος ωστόσο το τεστ DNA δεν άφηνε αμφιβολία για τη συγγένειά τους.

Ο John είχε σχέση με τη μαμά της Fifi στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και όταν χώρισαν εκείνη ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, ωστόσο δεν του το είπε ποτέ.

Και παρά το γεγονός ότι δε γνώριζε την ύπαρξη της κόρης του για 30 χρόνια μένανε σε απόσταση μόλις 12 χιλιομέτρων.

Ανακάλυψαν μάλιστα ότι σύχναζαν στην ίδια παμπ ενώ και οι δύο είχαν σπουδάσει ψυχολογία στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Μετά την πρώτη τους συνάντηση μάλιστα μπαμπάς και κόρη αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια υπηρεσία υποστήριξης βοηθώντας άλλους ανθρώπους να επανενωθούν με συγγενείς τους.

Ο John ζει με τη σύζυγό Jo και τον 12χρονο γιο τους Spencer και όπως αναφέρει όταν άνοιξε για πρώτη φορά το γράμμα από τη Fifi ήταν πεπεισμένος ότι είχε κάνει λάθος ωστόσο συμφώνησε να τη συναντήσει, επειδή ήθελε να τη βοηθήσει να βρει τον πραγματικό της μπαμπά.

«Λυπήθηκα λίγο γι’ αυτήν. Δεν πίστευα ότι ήταν κόρη μου», υποστήριξε ωστόσο όταν είδε τα αποτελέσματα του DNA απλά έμεινε να κοιτάζει την οθόνη του υπολογιστή.

«Ένιωσα μέσα μου όλα τα συναισθήματα μαζί: θυμό, ευτυχία, άγχος. Σκέφτηκα όλα αυτά τα πράγματα που είχα χάσει όλα αυτά τα χρόνια, όπως η αποφοίτησή της και η ημέρα του γάμου της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook