Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε βοδινό μεδούλι υπό τη συνοδεία σάλτσας με ασιατικές καταβολές, noοdles σε ζωμό αίγας  ή sushi μοσχαριού;

Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα μοναδικά  multi – ethnic  πιάτα του σεφ Ηλία Σκουλά, θα έχουν οι Χανιώτες απόψε στο Boheme.

Ο Ηλίας Σκουλάς ιθύνων γαστρονομικός νους του αθηναϊκού Food Mafia, ενός ανατρεπτικού εστιατορικού concept που συνεχώς δημιουργεί τάσεις και ανοίγει δρόμους μαγειρεύοντας το πιο εναλλακτικό φαγητό της χώρας, βρίσκεται απόψε στο Boheme για ένα ιδιαίτερο γευστικό ταξίδι με τη συνοδεία των κρασιών του οινοποιείου Λυραράκη.

Με μενού, αντιπροσωπευτικό της μοναδικότητας του σεφ να «παντρεύει» γεύσεις και προϊόντα, οι λάτρεις της καλής κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν νόστιμα, καλοφτιαγμένα και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πιάτα.

Άλλωστε οι ονομασίες των πιάτων αν μη τι άλλο τραβούν το ενδιαφέρον:

  • Το μεδούλι

  • Μακαρόνια με βραστό

  • Μοσχάρι του κουταλιού

  • Ο γάμος της Εβίτας

  • Και για το τέλος Το Μήλο, μια διαφορετική μηλόπιτα που σίγουρα δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

Χαρακτηριστική της πορείας του Ηλία Σκουλά είναι και η παρακάτω ατάκα από παλαιότερη συνέντευξή του.

«Ο αγαπημένος μου ήρωας εδώ και πάρα πολλά χρόνια ήταν ο συνταγματάρχης Κουρτς. H εικόνα του Mάρλον Mπράντο που έχει αποκοπεί από όλο το αμερικάνικο στράτευμα στο Αποκάλυψη τώρα. Όποτε την φέρνω στο μυαλό κάτι μου… θυμίζω Σκουλάς κρυμμένος σε μια σπηλιά μαζί με οπαδούς φαγητού.»

Τηλ. κρατήσεων: 2821095955 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook