Επιτυχημένη ήταν και η φετινή εκδήλωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η βραδιά, όπως κάθε χρόνο, περιλάμβανε μία σειρά από βραβεύσεις σε προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παράγοντες και δημοσιογράφους.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης όπως κάθε χρόνο έκανε ο γεν. γραμματέας του Συνδέσμου Δημήτρης Ανθούσης, ενώ για το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος και τις προσπάθειες που κάνει για περαιτέρω επιμόρφωση των μελών του μίλησε ο πρόεδρος των προπονητών Μανόλης Πηγουνάκης. 

Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, ενώ βραβεύτηκε και ο επί σειρά ετών υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας Αντώνης Παπαγεωργίου. Για το ήθος τους και την πολυετή παρουσία τους στα γήπεδα τιμήθηκαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Μπαντουράκης και ο εν ενεργεία Νεκτάριος Μαρκάκης.

Για τη σημαντική παρουσία του στη Super League, όπου εκπροσωπεί μετά από πολλά χρόνια τα Χανιά, βραβεύτηκε ο διαιτητής Γιώργος Γιαννουλάκης.

Από τους παράγοντες με σημαντική προσφορά στο χανιώτικο ποδόσφαιρο και τον ΑΟ Χανιά βραβεύτηκε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Πάτερος, ενώ από τους δημοσιογράφους τιμήθηκε ο Κώστας Νίτσε.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης για τη βραδιά:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook