Την παραίτηση του από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» υπέβαλε σήμερα (3-2-2017) εγγράφως στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Πιτσούλη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Χανίων Γιώργος Αγοραστάκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγοραστάκης στην επιστολή παραίτησης του προς τον Περιφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου αναφέρει:

Γιώργος Αγοραστάκης

Περιφερειακός Σύμβουλος

με τη Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης

 

Ηράκλειο 3/2/2017

Προς: τον Περιφερειάρχη Κρήτης

κ. Σταύρο Αρναουτάκη

Κοιν: Πρόεδρο Π.Σ. Κρήτης

κ. Γιώργο Πιτσούλη

 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Σχετ: άρθρο 156 παρ.3 και 157ΝΟΜΟΣ 3852/2010

Με την παρούσα παραιτούμαι από το Περιφερειακό Συμβούλιο στο τέλος της α’ περιόδου του.

Ενόψει της β΄περιόδου παρακαλώ να καλέσετε τον αντικαταστάτη μου από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, να καταλάβει την θέση μου για το υπόλοιπο της θητείας. Για την θέση του επικεφαλής της παράταξής μου θα αποφασίσουν εκ νέου οι σύμβουλοί της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης κατά τα προβλεπόμενα από το νόμο.

Ως αιρετός, θεωρώ ότι εκπλήρωσα τις υποχρεώσεις μου προς τους εκλογείς της παράταξής μου και ήμουνα συνεπής, τηρώντας όλες τις προγραμματικές προεκλογικές δεσμεύσεις της. 

Θερμές ευχαριστίες σε όλους του συναδέλφους για την συνεργασίακαι καλή συνέχεια στο έργο σας.

 

Με εκτίμηση

Γιώργος Αγοραστάκης

Να σημειωθεί πως πρώτη επιλαχούσα είναι η Βάλια Βαγιωνάκη, η οποία όμως έχει εκλεγεί Βουλευτής. Οπότε στην θέση του κ.Αγοραστάκη αναμένεται να ορκισθεί ο δεύτερος επιλαχών που είναι ο ερευνητής Πέτρος Λυμπεράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook