Τα αποτελέσματα από τη συνάντηση της Επιτροπής Φορέων του Δήμου Ιεράπετρας με τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας
 
Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας & Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας, κ. Αντώνης Πετράς «Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 2/2/17 στα γραφεία της 7ης  Υ.Π.Ε στο Ηράκλειο η συνάντηση ανάμεσα στην διοικήτρια της 7ης  Υ.Π.Ε, κα. Μαυρομάτη, τη διοικήτρια των διασυνδεμένων Νοσοκομείων Λασιθίου, κ. Σπινθούρη  και τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ. Αρακαδάκη με την επιτροπή φορέων του Δήμου Ιεράπετρας και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου παρουσία του Βουλευτή Λασιθίου, κ. Μ. Θραψανιώτη, όπως είχε αποφασίσει στην πρόσφατη μονοθεματική συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας» 

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, αναφέρει ο κ. Πετράς « ετέθησαν τα ζητήματα που απασχολούν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας με ιδιαίτερη βαρύτητα στην Παθολογική Κλινική. 

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας, που σημειωτέον έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα χωρίς να λείψουν στιγμές έντασης που με  εκατέρωθεν συγκατάβαση ξεπεράστηκαν   σε όφελος του κοινού σκοπού, είναι τα παρακάτω :

1.    Η παθολογική κλινική με κάθε τρόπο και μέσον θα παραμένει σε λειτουργία τουλάχιστον 25 μέρες τον μήνα 
2.    Άμεση προκήρυξη μίας τουλάχιστον θέση παθολόγου Επιμ. Β
3.    Χρηματοδότηση δύο θέσεων Επικουρικών Παθολόγων, και
4.    Ίδρυση  Τοπικής Μονάδας Υγείας αστικού τύπου στην Ιεράπετρα (πρωτοβάθμια φροντίδα) με στελέχωση τριών Ιατρών (παθολόγου, παιδιάτρου, γενικής ιατρικής)» ανέφερε σε δηλώσεις του με αφορμή τη συνάντηση ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Αντώνης Πετράς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook