Λιγότερα εμφανίζονται φέτος τα περιστατικά Βρετανών στην Ελλάδα, που χρήζουν παρεμβάσεων από τις προξενικές αρχές και τις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσης του Βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών για τους Βρετανούς τουρίστες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Τα συμπεράσματα της έκθεσης παρέδωσε στον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, σήμερα, η γενική πρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα Nerys Jones, που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του.

Τα θετικά αποτελέσματα, όπως σημείωσε η πρόξενος, οφείλονται και στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του υπουργείου και της βρετανικής πρεσβείας στην Ελλάδα, για την οποία η βρετανίδα διπλωμάτης ευχαρίστησε τον κ. Νικητιάδη, μεταφέροντας και τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του πρέσβη Dr. David Landsman, ο οποίος απουσιάζει από την Αθήνα ευρισκόμενος σε διακοπές στην ορεινή Ελλάδα.

Ο κ. Νικητιάδης δήλωσε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου θα συνεχίσουν να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια για την κατά το δυνατόν καλύτερη διαμονή όλων των επισκεπτών στη χώρα μας και επισήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση προσβλέπει στον ποιοτικό τουρισμό και προς αυτήν την κατεύθυνση χαράσσεται η νέα στρατηγική για τον ελληνικό τουρισμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook