Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος και η αδιαφορία που υπάρχει από την πλευρά της ΕΠΟ και της Πολιτείας αναγκάζουν τις ομάδες να δραστηριοποιηθούν ενεργά προκειμένου να βρούν λύσεις στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
Πριν την λήξη του περσινού Περιφερειακού πρωταθλήματος είχαν γίνει κάποιες συναντήσεις μιας επιτροπής που συγκροτήθηκε με εκπροσώπους απ΄ όλους τους ομίλους με την Πολιτεία για την καταβολή των χρημάτων που οφείλονται από το κράτος όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. 
Λίγους μήνες αργότερα τα σωματεία της Κρήτης βλέποντας ότι δεν υπάρχει και η ανάλογη ανταπόκριση από τα υπόλοιπα σωματεία του Περιφερειακού πρωταθλήματος της χώρας αποφάσισαν να κάνουν μια ευρεία σύσκεψη για να συζητήσουν για τα προβλήματα τους και να καταλήξουν σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα καταθέσουν στην ΕΠΟ και την Πολιτεία. 
Οι πρόεδροι των Ασιτών και του ΠΑΟΚρουσώνα Μανώλης Ζαχαριουδάκης και Γιάννης Πρικάκης αντίστοιχα ανέλαβαν την πρωτοβουλία να καλέσουν σε συνάντηση που θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο του Αυγούστου όλους τους προέδρους των σωματείων του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος της Κρήτης για να συζητήσουν από κοινού για τα προβλήματα τους. 
Στη συνάντηση αυτή θα κληθούν να δώσουν το παρόν και οι τέσσερεις πρόεδροι των Ενώσεων της Κρήτης που θα πρέπει να πάρουν θέση και να αναδείξουν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία του νησιού που αγωνίζονται στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. 
Οι άξονες που θα κινηθούν τα αιτήματα των σωματείων είναι τρείς : Πρώτον οι κρατικές επιχορηγήσεις, δεύτερον οι μειώσεις στα πρόστιμα που επιβάλλονται και τρίτον η μείωση των εξόδων για την διαιτησία. 

Μηνάς Αλμπαντάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook