Την αντίδρασή της κατά της ΕΠΑΕ για την αποπομπή του Γιαννόπουλου, έκανε γνωστή η ΠΑΕ ΟΦΗ, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, διαχωρίζοντας της θέση του Κρητικού συλλόγου από την απόφαση της αρμόδιας αρχής.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρεται στην επιλεκτική υποστήριξη, ξεχνώντας τα όσα διαδραματιστήκαν στα μπαράζ του καλοκαιριού…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ διαχωρίζει τη θέση της από την απόφαση της football league για την αποπομπή του  κ. Γιαννόπουλου, μια απόφαση που ανακοινώνεται από τη διοργανώτρια αρχή ως «ομόφωνη».

Προφανώς η Football League συνεχίζει με συνέπεια την πολιτική της επιλεκτικής ευαισθησίας και της καταστρατήγησης της ισονομίας των μελών της. 

Για τα διαιτητικά κακουργήματα στα μπαράζ του καλοκαιριού αλλά και για το κανονικότατο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας στα Γιάννενα δεν υπήρξε ποτέ καμία συγκίνηση εκ μέρους της διοργανώτριας παρά μόνο εκκωφαντική σιωπή, αντίθετα οι διαιτητές που τα διέπραξαν συνεχίζουν τη λαμπρή τους σταδιοδρομία. 

Φαίνεται ότι τα αντανακλαστικά κάποιων μέσα στη football league λειτουργούν μόνο όταν θίγονται τα συμφέροντά τους. 

Επίσης η ΠΑΕ ΟΦΗ διερωτάται πόσες εβδομάδες χρειάζονται για να ανακοινωθεί η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα- ΠΑΕ ΟΦΗ και ποια η σκοπιμότητα αυτής της καθυστέρησης».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook