Το μπαλάκι στους διοργανωτές ρίχνει ο δήμος Χανίων για τα τραγελαφικά που συνέβησαν κατά τη διεξαγωγή του Παγκρήτιου Κυπέλλου TAE KWON DO στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπανίου.

Σύμφωνα με την απάντηση που απέστειλε ο δήμος μετά και το δημοσίευμα του Flashnews.gr, η ευθύνη ανήκει στους διοργανωτές τόσο για τις ώρες διεξαγωγής όσο και για το γεγονός της ακαταλληλότητας του χώρου αφού την παραμονή είχε ελεγχθεί από εκείνους για τυχόν ελλείψεις.

Όπως αναφέρει στην απάντησή του ο δήμος Χανίων:

“Απάντηση σε δημοσιεύματα για τη διεξαγωγή του Παγκρήτιου Κυπέλλου TAE KWON DO στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπανίου

Την παρακάτω απάντηση στέλνει ο δήμος Χανίων στο δημοσίευμα για τα τραγελαφικά που συνέβησαν κατά τη διεξαγωγή  του Παγκρήτιου Κυπέλλου TAE KWON DO στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπανίου.

Από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τη διεξαγωγή του Παγκρήτιου Κυπέλλου TAE KWON DO στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπανίου γνωστοποιείται ότι με την υπ΄ αριθμ. 4965  – 1/2/2017 Επιστολή προς την Ελληνική Ομοσπονδία TAE KWON DO παραχωρήθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Καμπανίου για τη διεξαγωγή του Παγκρήτιου Κυπέλλου το Σάββατο 4/2/2017 (από τις 09.00 έως τις 17.00) και την Κυριακή 5/2/2017 (από τις 09.00 έως τις 15.00).

Μάλιστα, υπήρξε δυνατότητα παράτασης της χρήσης του γηπέδου το Σάββατο 4/2/2017, σε περίπτωση που οι ώρες διεξαγωγής της διοργάνωσης δεν επαρκούσαν, ωστόσο αυτή η δυνατότητα δεν επελέγη από τους διοργανωτές.

Επισημαίνεται δε ότι για την Κυριακή 5/2/2017, στις 16.00, είχε οριστεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπανίου Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης και στις 18.00 Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης.

Αναφορικά με τις ελλείψεις, που επισημαίνονται στη διοργάνωση, γνωστοποιείται ότι ο χώρος είχε ελεγχθεί από τους διοργανωτές την παραμονή των αγώνων (Παρασκευή 3/2/2017), χωρίς να ζητηθεί περαιτέρω τεχνική συνδρομή από τον Δήμο Χανίων.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι ο σωστός προγραμματισμός για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων, αποτελεί ευθύνη των διοργανωτών. “

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook