Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Αγγλία από τις σπασμένες καρότσες σε Nissan Navara D40 (δεύτερης γενιάς), αφού τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί δεν είναι μεμονωμένα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun» υπάρχουν αρκετά Navara στα οποία έχει παρουσιαστεί εκτεταμένη σκουριά στο πλαίσιο, η οποία μπορεί να προκαλέσει αποκόλληση στο αμάξωμα. Παράλληλα, αναφέρει ότι η Nissan έχει αγοράσει πίσω τα ελαττωματικά οχήματα από τους κατόχους τους ύστερα από ελέγχους, αλλά δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανάκληση.

Η δικηγορική εταιρεία Attwood Solicitors, υποστιρίζει ότι σχεδόν 35.000 Navara επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα στην Αγγλία και περίπου 193.500 σε όλο τον κόσμο.

Το 2013 η Nissan είχε κάνει μια ανάκληση στην Αυστραλία για πρόβλημα στον κοτσαδόρο των Navara, αλλά αυτό δεν σχετιζόταν με το πρόβλημα της σκουριάς. Η Ιαπωνική μάρκα δεν έχει εκδώσει σχετική ανάκληση στην Ευρώπη και έτσι ορισμένοι ιδιοκτήτες δεν γνωρίζουν ότι το Navara που έχουν στην κατοχή τους μπορεί να έχει αυτή την αστοχία στην κατασκευή του πλαισίου τύπου σκάλας.

autogreeknews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook