Παρά τις συστάσεις των γιατρών μετά το λιποθυμικό επεισόδιο πριν από δύο μήνες, ο κ.κ. Ειρηναίος συνεχίζει την ποιμαντορία του ενώ επιπλέον τον ταλαιπωρεί λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ανησυχία προκάλεσε μια ξαφνική αδιαθεσία και ζάλη που ένοιωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ.Ειρηναίος στην διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας για τον ζωγράφο Μπότη Θαλασσινό στην Τύλλισο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την φορά δεν κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μόλις συνήλθε ο κ.κ.Ειρηναίος επέστρεψε στην Αρχιεπισκοπή.

Να σημειωθεί πως ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνεχίζει τις ποιμαντικές του δραστηριότητες παράλληλα με την νηστεία, ενώ μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε τον περασμένο Νοέμβριο στον Ιερό Ναό της Παναγίας στα Αλάτσατα Ηρακλείου του είχαν συστήσει να αποφεύγει την κούραση.

Ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοινώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος είναι καλά στην υγεία του. 
Η αδιαθεσία, την οποία αισθάνθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα, εντάσσεται στο πλαίσιο λοίμωξης του αναπνευστικού, η οποία τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες δύο ημέρες.
Όλες οι εξετάσεις του είναι πολύ καλές και οι ιατροί συνέστησαν ανάπαυση για λίγες ημέρες.
Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους για το ενδιαφέρον και τις ποικίλες εκδηλώσεις της αγάπης τους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook