Γελάει το Διαδίκτυο με αυτή την αγγελία. Ο ιδιοκτήτης ενός VW Touran από το Ανόβερο της Γερμανίας ανέβασε στη διαδικτυακή πλατφόρμα Ebay μία μικρή αγγελία για να πουλήσει το αυτοκίνητό του. Σε αυτήν περιγράφει με ωμό τρόπο, τι έχει τραβήξει το ηλικίας πέντε ετών VW Touran στα χέρια της αδέξιας συζύγου του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η γυναίκα του είχε φουλάρει το αυτοκίνητο κατά λάθος με βενζίνη αντί για ντίζελ και το πήρε είδηση, αφού το είχε βάλει πρώτα εμπρός. Χρειάστηκε τελικά να αλλαχθούν όλα τα σωληνάκια και τα φίλτρα, κάτι που κόστισε πανάκριβα, γιατί ήταν βεβαίως εκτός εγγύησης, ωστόσο από εκεί και μετά δεν παρουσίασε κάποιο σχετικό πρόβλημα ο κινητήρας. Ο ειλικρινής άνδρας κατηγορεί επίσης τη γυναίκα του, ότι πατούσε συνεχώς τον συμπλέκτη μπροστά σε κάθε κόκκινο φανάρι. Ετσι φαγώθηκε ο συμπλέκτης γρήγορα και χρειάστηκε να αντικατασταθεί από καινούριο. Στο τέλος αναρωτιέται μάλιστα, πώς καταφέρνει και κάνει η γυναίκα του 22.000 χιλιόμετρα τον χρόνο και πού τριγυρνά, αφού το ζευγάρι μένει στην πόλη. Υπογραμμίζει μάλιστα, ότι επειδή πραγματοποιεί η σύζυγός του σχεδόν αποκλειστικά κοντινές διαδρομές, δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί καλά και να λειτουργήσει σωστά και το φίλτρο – παγίδα των σωματιδίων της κάπνας.

Η σύζυγος απάντησε με χιούμορ και ψυχραιμία στις αιτιάσεις του άνδρα της, λέγοντας ότι πρόκειται για λάθη που μπορεί να συμβούν στον καθένα και τελικά τράβηξε χειρόφρενο στην πώληση του Touran, για το οποίο είχαν εμφανιστεί πολλοί ενδιαφερόμενοι. «Αγαπώ το αυτοκίνητο, δεν ήθελα έτσι κι αλλιώς ποτέ να το πουλήσουμε. Πέρασε τελικά η γνώμη μου και θα το κρατήσουμε», δήλωσε η Γερμανίδα στην εφημερίδα Bild.

Ετσι, για να παίρνουμε μαθήματα και να γνωρίζουμε, ποιος κάνει τελικά κουμάντο σε μία οικογένεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook