Με 8 μικρούς τενίστες συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων στη 2η Γιορτή Ακαδημιών, το σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου.

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των μικρών τενιστών του ΟΑΧ στη 2η Γιορτή Ακαδημιών, που διοργανώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο Ο.Α.Α..

Η ενημέρωση του ΟΑΧ:

Με επιτυχία πήραν μέρος για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων οκτώ νεαροί αθλητές του στη 2η Γιορτή Ακαδημιών που διοργανώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο Ο.Α.Α..

Πρόκειται για παιδιά ηλικίας από το 2001 έως το 2004 τα οποία εκπροσώπησαν τον ΟΑΧ σε αυτή τη διοργάνωση, με την αναφορά να γίνει στους Γράσσου Αφροδίτη, Κουκουράκη Κωνσταντίνο, Λαγουβάρδου Ελενα, Μαρόπη Γκαμπριέλ, Μαρουλάκη Βασίλειο, Τρασιάν Μαρία, Τσινταράκη Ανδρέα και Χριστουλάκη Μιχαήλ.

Σκοπός της διοργάνωσης, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 105 αθλητές και αθλήτριες από τις Ακαδημίες των Συλλόγων όλης της Κρήτης και που το 2016 δεν είχαν συμμετάσχει σε επίσημο πρωτάθλημα της ΕΦΟΑ, ήταν να πάρουν μέρος σε αγώνες των 15’-20’, παίζοντας τένις και ταυτόχρονα να κάνουν νέες φιλίες. Ειδικότερα, τα παιδιά χωρίστηκαν σε ανάμεικτες ομάδες των 4 και 5 ατόμων και αγωνίστηκαν σε μονούς και διπλούς αγώνες προσπαθώντας να κατακτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα games.

Η γιορτή κράτησε έξι ολόκληρες ώρες και στο τέλος όλα τα παιδιά έλαβαν μετάλλιο και ένα αναμνηστικό δωράκι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση.

Σημειώνεται ότι συνοδός των αθλητών του ΟΑΧ ήταν ο προπονητής του Τμήματος Τένις, Ηλίας Καϋμενάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook