Ένα εξωτικό ψάρι, ο «Γκάρι», που ανήκει στην κατηγορία των γκουράμι μεγάλωσε με μια «ιδιαίτερη» διατροφή αφού στο ενυδρείο το ταΐζανε γκοφρέτες και έφτασε πια να μην χωράει στη δεξαμενή του. Το τεράστιο γκουράμι χαρίστηκε σε ενυδρείο στο Λονδίνο όπου τώρα οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να του κάνουν δίαιτα και να το τρέφουν με την απαιτούμενη τροφή.

Ο Γκάρι όμως είχε άλλα σχέδια φέρνοντας σε απόγνωση τους υπεύθυνους αφού αρνείται να φάει το οτιδήποτε άλλο. Όπως δήλωσε η Ρεμπέκα Κάρτερ «Δεν είχα ακούσει ποτέ να δίνουν σοκολάτα σε ψάρια, πόσο μάλλον να μεγαλώνουν ένα ψάρι αποκλειστικά με σοκολάτες» ενώ συμπλήρωσε «Τα γκουράμι συνήθως τρέφονται με φρούτα.

\"\"Ο Γκάρι δεν φαίνεται να έχει κάποια ασθένεια εξαιτίας του εθισμού του στη σοκολάτα, όμως δεν θα συνιστούσα σε κανέναν να δίνει γλυκά και ζαχαρωτά στα ψάρια του».

Η κανονική διατροφή των γκουράμι αποτελείται από φρούτα και τελικά οι υπεύθυνοι κατέληξαν να κρύβουν ψίχουλα από τις αγαπημένες γκοφρέτες του Γκάρι μέσα σε ρόγες από σταφύλι και μπανάνας ώστε να βοηθήσουν το συμπαθή χρυσόψαρο να εξαρτηθεί. Ο Γκάρι είναι μόνο ένα από τα ψάρια που μεταφέρθηκαν στο ενυδρείο επειδή οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούσαν πια να τα φροντίσουν. «Πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν την κατάλληλη έρευνα όταν αγοράζουν ψάρια. Τα γατόψαρα είναι ένα καλό παράδειγμα, αφού έχουμε πολλά που μεγάλωσαν υπερβολικά και δεν χωρούσαν πια στο ενυδρείο τους», τόνισε η Κάρτερ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook