Σημαντικές διακρίσεις προέκυψαν για τον υγρό στίβο των Χανίων μετά την ψηφοφορία που διεξήγαγε η ιστοσελίδα pisina.net. Ντουντουνάκη, Τσουρουνάκης και Καλαμαρίδης ανάμεσα στους κορυφαίους.

Η Άννα Ντουντουνάκη, που ξεκίνησε την πορεία της από τον ΝΟΧ και συνεχίζει πλέον στον ΑΝΟ Αργυρούπολης, ψηφίστηκε ως κορυφαία αθλήτρια για το 2016, μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη. Δεύτερος στην ψηφοφορία για τον καλύτερο αθλητή, πίσω από τον ασημένιο Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, ήταν ο Αντώνης Τσουρουνάκης, ενώ ο προπονητής τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ Ηλίας Καλαμαρίδης ήταν 3ος στη σχετική ψηφοφορία για τον καλύτερο προπονητή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Την… τιμητική του είχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πλαίσιο ψηφοφορίας που διεξήγαγε η έγκυρη ιστοσελίδα για θέματα υγρού στίβου, pisina.net.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Τσουρουνάκης και ο Ηλίας Καλαμαρίδης ψηφίστηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους στις κατηγορίες αθλητών και προπονητών αντίστοιχα, καθώς επίσης η Χανιώτισσα κολυμβήτρια, νυν του ΑΝΟ Αργυρούπολης και πρώην του Ναυτικού Ομίλου, Αννα Ντουντουνάκη αναδείχτηκε μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη ως η κορυφαία αθλήτρια για το 2016.

Οσον αφορά τον Τσουρουνάκη βρέθηκε στη 2η θέση στην κατηγορία «Καλύτερος Αθλητής» με μικρή διαφορά από τον ασημένιο Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, ενώ ο Ηλίας Καλαμαρίδης συγκαταλέχθηκε στην 3η θέση ως «Καλύτερος Προπονητής» πίσω από τους Πέτρο Χαϊδάρη και Νίκο Γέμελο.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήγαγε η ιστοσελίδα pisina.net.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

1. Σπύρος Γιαννιώτης
2. Αντώνης Τσουρουνάκης
3. Λουκάς Καρεντζόπουλος

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ

1. Ευαγγελία Πλατανιώτη
-. Αννα Ντουντουνάκη
3. Σοφία Κτενά

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

1. Πέτρος Χαϊδάρης
2. Νίκος Γέμελος
3. Ηλίας Καλαμαρίδης

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

1. Εθνική πόλο Ανδρών
2. Ολυμπιακός (πόλο)
3. Εθνική πόλο Νέων Γυναικών

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook