Με έστω και μία σακούλα ανά χείρας βρίσκονται οι περισσότεροι καταναλωτές του Ηρακλείου, οι οποίοι φαίνεται, όσο περνάει ο καιρός, να δελεάζονται από τις χαμηλές τιμές της εκπτωτικής περιόδου.Το γεγονός αυτό φέρνει το χαμόγελο στα χείλη των εμπόρων, οι οποίοι με συγκρατημένη αισιοδοξία προσδοκούν ότι αυτή η κίνηση θα αυξηθεί ή τουλάχιστον θα διατηρηθεί και μετά το πέρας των εκπτώσεων.

Πάντως, οι Ηρακλειώτες, αν και δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, δεν λένε «όχι» στα φθηνά προϊόντα, τα οποία μάλιστα είχαν φροντίσει να βρουν πριν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις. Όπως τονίζουν οι καταναλωτές, οι τιμές στην αγορά είναι πολύ καλές και οι εξυπηρέτηση των εμπόρων της πόλης άψογη, δίνοντάς τους ακόμη ένα κίνητρο για να… εκμεταλλευτούν αυτήν την περίοδο
.
Τα λεγόμενά τους, μάλιστα, επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Μανόλης Κουμαντάκης, ο οποίος χαρακτηρίζει τη μέχρι σήμερα κίνηση στην αγορά ως αρκετά ικανοποιητική, αλλά όχι με έντονους ρυθμούς.
Επίσης, ο ίδιος, εκφράζοντας όλους τους εμπόρους, εκφράζει την ελπίδα αυτή η κίνηση να αυξηθεί ή τουλάχιστον να συνεχίσει και μετά την ολοκλήρωση της εκπτωτικής περιόδου, που λήγει στο τέλος του Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook