Eπιστολή Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγου Κωνσταντίνου Λαγουδάκη 

“Με αφορμή την προαγωγή και την νέα μου τοποθέτηση ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διεύθυνσης Κρήτης, θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω προς όλους τους πολίτες, τις αρχές, τους φορείς και τα Μ.Μ.Ε. του Νομού Ηρακλείου, τις θερμές ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που με περιβάλλατε, καθώς και για τη γόνιμη συνεργασία που αναπτύξαμε τον ένα χρόνο που υπηρέτησα ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Η αναμφισβήτητη συμβολή σας στην Ελληνική Αστυνομία ως θεσμού της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Δράττομαι της ευκαιρίας να σας διαβεβαιώσω πως και από την νέα μου θέση, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να σταθώ ενεργά δίπλα στους πολίτες της Κρήτης και να εκπληρώσω την αποστολή μου απέναντι στην κοινωνία, τις/τους συναδέλφισσες/ους μου και τον τόπο μας με συνέπεια και ευθύνη.

Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για όλα όσα προσφέρατε και σας εύχομαι ολόψυχα, προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευλογία, αγάπη και επαγγελματική προκοπή.” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook