Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη συμπεριφορά τους έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, που έκανε ειδική μνεία στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στα Περιβόλια.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι υπήρξαν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ήττα την ομάδα του, αλλά αυτή έδειξε –όπως χαρακτηριστικά είπε- ότι ξέρει να βγάζει το… φράκο και να φοράει τη φόρμα εργασίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το 3-5-2 που παρέταξε: «Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αγωνιστική συμπεριφορά τους. Το σύστημα είναι το λιγότερο σημαντικό, το μόνο που θέλω είναι οι παίκτες μου πάντα να επιδιώκουν τη νίκη. Σήμερα υπήρξαν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαμε να χάσουμε. Γήπεδο που δεν ευνοεί, αντίπαλος που ξέραμε ότι παίζει πολύ δυνατά, αλλά η ΑΕΚ ξέρει να βγάζει το… φράκο και να βάζει τη φόρμα εργασίας.

Σίγουρα δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα, αλλά αν πηγαίναμε για το καλό ποδόσφαιρο θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει».

Για τις πολλές διακοπές στο παιχνίδι από τον ρέφερι: «Έχετε δίκιο έγιναν πολλές διακοπές και είναι πολύ δύσκολο να παίξεις έτσι».

Για τον κόσμο: «Πάντα ανατριχιάζω όταν βλέπω αυτή την υποστήριξη του κόσμου, μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω γι’ αυτή την παρουσία τους».

Για το… φτωχό θέαμα: «Το παιχνίδι κατέληξε να είναι άσχημο σε θέαμα, γιατί ο αντίπαλος μας ανάγκασε να παίξουμε διαφορετικά απ’ ό,τι παίζουμε, αλλά κάθε ματς επιφυλάσσει και κάτι διαφορετικό».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook