Στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Αστέρα, στο Ωραιόκαστρο, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (11/02, 15:00) ο Κισσαμικός.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή της χανιώτικης ομάδας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα πραγματοποίησε, χωρίς προβλήματα, την τελευταία της προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αντιπάλου της, που βρίσκονται στο Ωραιόκαστρο.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας μας, για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (11/02, 15:00) με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.

Το απόγευμα η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγρ. Αστέρα στο Ωραιόκαστρο.

Στην αποστολή, υπενθυμίζεται, ότι βρίσκονται οι: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Γιαλούσης, Παντελάκης, Μπουγαΐδης, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Ψιάνος, Γκούμας, Ενγκουέμ, Μάριο Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Κίκε, Στογιάνοφ, Μάντζης, Μίλιτς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook