Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα που “αλώνει” το “κάστρο” των Ζωνιανών, κάτι που έγινε και με εμφατικό τρόπο (3-0)!

Στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, μπόρεσε με ψυχωμένη εμφάνιση να πάρει μία σπουδαία νίκη με την οποία ξεκινάει την αντεπίθεσή της για την παραμονή.

Στο 72’ ο Παληγεώργος με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1), για να πετύχει το 0-2 στο 80’ ο Βεστάκης, που είχε μπει ως αλλαγή. Το σκορ έκλεισε στο 86’ ο Αρσενίεβιτς, σημειώνοντας γκολ στο ντεμπούτο του με τους “ερυθρόλευκους”.

Το ΙΝΚΑ με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε θερμά τον Ερμή Ζωνιανών για την άψογη φιλοξενία και το κέρασμα που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ερμής Ζωνιανών (Γιώργος Πετράκης): Ανδρεαδάκης, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Κοζυράκης (72’ Σκουτέλης), Πασιαλής (46’ Δ. Πλουσής), Β. Πλουσής, Ρόβας, Ταβλαδωράκης, Τοπούζης (55’ Καραγκιόζι), Φαμπίνιο, Χατζηβασίλης

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Σέχου, Ντεντάκης, Σουμπασάκης (85’ Ταταράκης), Ντα Κόστα (76’ Κυτράκης), Αρσενίεβιτς, Τσίτας (52’ Βεστάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook