Κατάθεση… ψυχής σε κάθε αγώνα κάνει ο ΑΟ Χανιά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Σάκης Παπαβασιλείου.

Ο 40χρονος προπονητής που έχει μεταμορφώσει τον ΑΟΧ σε μία ομάδα που… χαίρεται κανείς να βλέπει ζήτησε ξανά ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Κάτω από τις καιρικές συνθήκες που παίχθηκε το παιχνίδι είμαστε αν μη τι άλλο ικανοποιημένοι από το ρυθμό και το πάθος που βγάλαμε. Είναι φυσιολογικό να μην υπάρχουν πολλές φάσεις αλλά η ουσία για μας είναι οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί που μας δίνουν ώθηση για τη συνέχεια».

Για τη μαχητικότητα των παικτών του σε ένα ακόμα παιχνίδι: «Αυτό είναι το ζητούμενο. Εμείς κρατάμε αυτή τη ψυχολογική διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μου και αν μη τι άλλο ευελπιστώ ότι και στη συνέχεια θα παρουσιάζουμε το ίδιο αγωνιστικό πάθος και ρυθμό, αλλά και την ίδια θέληση για διάκριση μέσα από την ομάδα».

Για τα ακυρωθέντα γκολ: «Δεν είμαι ο αρμόδιος και είμαι από μακριά κιόλας για να έχω πλήρη εικόνα για τις φάσεις. Ο άρχοντας του παιχνιδιού είναι ο διαιτητής. Αυτός κρίνει και αποφασίζει».

Για τη συνέχεια του ΑΟΧ: «Με τη δυνατότητα που έχω μέσω της κάμερας θέλω να κοιτάξω στα μάτια τους φιλάθλους των Χανίων. Εμείς είμαστε εδώ, δίνουμε κάθε μέρα τον δικό μας αγώνα, ματώνουμε για να τιμούμε την ιστορία του ΑΟΧ. Θέλουμε τη στήριξή τους, να είναι κοντά μας και όλοι μαζί να γράψουμε από εδώ και πέρα τη δικιά μας ιστορία. Οι παίκτες αξίζουν το ζεστό χειροκρότημα καθώς στις 45 μέρες που είμαι στην ομάδα έχουν μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και διάθεση, άρα θέλουμε τον κόσμο μαζί μας για να συνεχίσουμε κι ακόμα καλύτερα».

Για το πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο το διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα να την έχει “μεταμορφώσει” έτσι: «Στη ζωή δεν είναι τίποτα δύσκολο. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις και δουλεύεις καθημερινά και σκληρά, θα έρχονται πάντοτε οι επιτυχίες. Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω πάντα στους ποδοσφαιριστές μου, πάντα τους δίνω το πνεύμα και την ώθηση του νικητή και αν μη τι άλλο αυτή τη στιγμή την μοιραζόμαστε άπαντες. Θέλω ειλικρινά για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί δεν είμαι μόνο υπερήφανος αλλά με τιμάει αυτή η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν και αν συνεχίσουμε έτσι θα ‘χουμε να δώσουμε πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook