Ο Εργοτέλης έκανε την ανατροπή αλλά και πάλι «αυτοκτόνησε» δεχόμενος την ισοφάριση στο 88′ με αποτέλεσμα να μείνει στο -3 από τον Ιωνικό που κέρδισε την Κηφισιά.
  
Συνεχίζει να πετάει βαθμούς στα σκούπιδια η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου που έχασε βαθμούς για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μένοντας στο 2-2 με την Τριγλία Ραφήνας. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με δύο γκολ του Νίκου Κατσικοκέρη όμως όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια, ο αντίπαλος του από μια ανύποπτη φάση σκόραρε στερώντας του τη νίκη.

To πρώτο ημίχρονο πέρασε πολύ γρήγορα και όλοι το ξεχνούν αφού νικητής αναδείχθηκε ο δυνατός αέρας που δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Έτσι, το πρώτο 45λεπτο πέρασε με τον Εργοτέλη να έχει την μοναδική ευκαιρία όταν ο Μπάτζιος πήρε την κεφαλιά και ο Δημηζάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Εν αντιθέσει με το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Και το ματς ξεκίνησε με το αριστερό όταν ο Καρράς πήγε να διώξει την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του δίνοντας το προβάδισμα στην Τριγλία. Ο Εργοτέλης δεν τα παράτησε και κατάφερε να γυρίσει «τούμπα» το ματς με δύο γκολ του Νίκου Κατσικοκέρη. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Εργοτέλης θα έπαιρνε τη νίκη, στο 88′ ο Ποτουρίδης βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή του Βασιλειάδη και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook