Άδοξο –και πρόωρο- τέλος είχε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας και ομάδας νέων του Μυστρά, που διακόπηκε όταν οι παίκτες της ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν εσπευσμένα στην υπηρεσία τους επειδή δεχόταν… επίθεση από εξαγριωμένους τσιγγάνους!

Όπως αναφέρει το \”Πρώτο Θέμα\”, όταν έφτασαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Σπάρτη, βρήκαν τέσσερα αγροτικά γεμάτα τσιγγάνους να κάνουν επιδρομές εναντίον του, βομβαρδίζοντας τους συναδέλφους τους με πέτρες και καδρόνια! Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να απωθήσουν τους έξαλλους εισβολείς και στη συνέχεια έστησαν οδόφραγμα σε απόσταση 200 μέτρων από την Αστυνομική Διεύθυνση για να αποτρέψουν νέα επίθεση.

Αιτία της επιδρομής ήταν ότι, νωρίτερα, οι αστυνομικές αρχές είχαν οργανώσει επιχείρηση στους καταυλισμούς των τσιγγάνων, όπου κατέσχεσαν μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών που αποτελούσαν προϊόντα κλοπής και έξι κυνηγετικά όπλα που εξετάζεται αν ήταν νόμιμα, ενώ συνέλαβαν τέσσερις Έλληνες Ρομά και δύο Ρουμάνους και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος άλλων οκτώ που αναζητούνται. Η πολιορκία του τμήματος έγινε σε ένδειξη αντίδρασης για τις συλλήψεις και οι αστυνομικοί παίρνουν τα μέτρα τους για την αντιμετώπιση τυχόν νέων επιθέσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook