Σε μια όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στους Αγίους Δέκα Ηρακλείου, στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίων Δέκα.

Θετική ήταν η παρουσία των συγχωριανών σε αυτή την εκδήλωση, όπου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου σε μεγάλο βαθμό. Θετική ήταν η ανταπόκριση και του δημάρχου Γόρτυνας κ. Σχοιναράκη, που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής, δημοτικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Το παρών έδωσαν επίσης, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετροκεφαλίου.

Παράλληλα με την κοπή, πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση του Συλλόγου, με θέμα την την τροποποίηση του καταστατικού του, ούτως ώστε αυτό να εναρμονιστεί με τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής. Πλέον, μένει να γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες, ούτως ώστε ολοκληρωθεί αυτή η σημαντική διαδικασία.

Τέλος, η κοπή επιφύλασσε και μια..έκπληξη, καθώς το φλουρί της βασιλόπιτας έδινε στον τυχερό για δώρο ένα laptop! Το laptop προοριζόταν για την λαχειοφόρο αγορά που είχε διοργανώσει ο Σύλλογος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά απ’ τη στιγμή που δεν βρέθηκε τότε ο τυχερός, αποφασίστηκε να δοθεί με αυτό τον τρόπο το δώρο.

Δεν ξέχασαν να πούνε για τον Γιώργο

Στην ετήσια κοπή πίτας που διοργάνωσε εχθές ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Δέκα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Καπαρουδάκης, στο τέλος της ομιλίας του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Γιώργο Μαριδάκη, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου που έφυγε πρόσφατα.

«Στην αποψινή εκδήλωση, εμείς, τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, δε θα μπορούσαμε παρά να έχουμε στην σκέψη μας τον Γιώργο» είπε χαρακτηριστικά, και όλοι όσοι ήτανε παρόντες στην εκδήλωση χειροκρότησαν αυτό το σημείο της ομιλίας του, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι τιμάνε τη μνήμη του Γιώργου..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook