O Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, υποδέχτηκε σήμερα, τους συντελεστές της μουσικό-θεατρικής παράστασης «Των Λαών η Ανεξήγητη Υπομονή», που παρουσιάζεται  απόψε το βράδυ, στις 20.30, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, σε συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Goethe Zentrum Χανίων και την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, με την ευκαιρία της 60ης επετείου από τον θάνατο του Bertolt Brecht. 

Παρόντες ήταν ο Σκηνοθέτης, κ. Andreas R. Bartsch, ο Μουσικός Διευθυντής και Πιανίστας κ. Jörg Mischke, οι Ηθοποιοί, κ. Rüdiger Klink και κ. Aloysius Itoka, οι Μουσικοί κ. Susanne Filep και κ. Barbara Klaus-Cosca, η Τραγουδίστρια, κ. Marie Luise Gunst, η εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, κ. Βανέσα Χριστοδούλου, και η επίτιμος Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στα Χανιά, κ. Αργυρώ Γαναδάκη. 

Η συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, είχε ως θέματά της, το καλλιτεχνικό και κοινωνικό περιεχόμενο της συγκεκριμένης παράστασης, η οποία ξεδιπλώνει εικόνες του πολέμου και της φυγής, εστιάζοντας στην συντριβή της ανθρώπινης ύπαρξης, και γενικότερα την Παιδεία και τον Πολιτισμό, που αποτελούν τις πραγματικά ενωτικές δυνάμεις των λαών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook