Στην ενίσχυση της φύλαξης ακόμα και με ηλεκτρονικά μέσα, όπως κάμερες ασφαλείας, περιμετρικά των δύο νοσοκομειακών ιδρυμάτων του Ηρακλείου, προχωρά η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου,  προκειμένου να περιορίσει τον αριθμό των αδέσποτων, ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, που τους τελευταίους μήνες έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε σε δηλώσεις του, ο κ. Τασσόπουλος, αν και έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές για τον μεγάλο αριθμό των αδέσποτων που περιφέρονται έξω αλλά και μέσα στα νοσοκομειακά ιδρύματα, τίποτα μέχρι πρότινος δεν είχε γίνει. Αυτός ήταν και ο λόγος που  ο ίδιος ζήτησε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών..

Μάλιστα, η Διοίκηση των δύο νοσοκομειακών ιδρυμάτων του Ηρακλείου, είχε προχωρήσει σε περίφραξη χώρου στον προαύλιο χώρο του Βενιζελείου προκειμένου να περιορίσει τις μετακινήσεις των αδέσποτων, που το τελευταίο  είχαν επιτεθεί σε  πέντε γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου. Μία κίνηση που είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook