Ρεσιτάλ πιάνου καθώς και χοροεσπερίδα διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Χανίων. Αναλυτικότερα:

Ρεσιτάλ πιάνου

Ρεσιτάλ πιάνου σε έργα ρομαντικής και σύγχρονης περιόδου του καθηγητή Δημήτρη Μιμίδη πραγματοποιείται στο ΚΑΜ στις 7.00 μ.μ  Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Βιογραφικό

Ο πιανίστας Δημητρης Μιμιδης γεννήθηκε το 1980 στην Θεσσαλονίκη.Ξεκινησε τα πρώτα του μουσικά βήματα στο ελληνικό ωδειο Ρεθύμνου με καθηγήτρια την Αγγελική  Κοκο και στην συνέχεια απέκτησε το δίπλωμα του πιάνου  με άριστα παμψηφεί  στο ωδείο Φιλόμουσος παρακολουθώντας την τάξη της κυρίας Diana Nagy.

Κατόπιν συνέχισε τις μουσικές του σπουδές στην Βουδαπέστη  κατα την διάρκεια 2003-2013 με καθηγητές τους  Andras Kemenes,Csalog Gabor,Marta Gulyas και Ferenc Rados στον οποίο οφείλει την κυρια μουσικη καθοδηγηση του.

Απόφοιτησε απο την ακαδημια Ferenc Liszt της Βουδαπεστης το 2013 και νωρίτερα απο την μουσικη ακαδημία του Σεγκεντ,αποκτωντας τους τιτλους σπουδων Bachelor of Music στο πιανο και μουσικη δωματιου αντιστοιχα,οπως αργοτερα και Master στην ερμηνεια πιανου με υποτροφία της Ουγγρικής Κυβέρνησης.        

Ο Δημήτρης Μιμιδης διατηρεί ενεργή καλλιτεχνική δραστηριότητα δίνοντας ρεσιτάλ πιάνου και μουσικής δωματίου σε Ελλάδα και εξωτερικο καθώς επίσης διδάσκει ως καθηγητής πιάνου στο μουσικό σχολείο Χανίων.

Χοροεσπερίδα

Χοροεσπερίδα διοργανώνει την ίδια μέρα και ώρα 9.00 μ.μ, ο Σύλλογος Γονέων, οι μαθητές και οι καθηγητές (ολόκληρη δηλαδή η σχολική κοινότητα του Μουσικού σχολείου) στη λέσχη αξιωματικών στα Αστέρια, με πλούσιο φαγητό, έντεχνο και παραδοσιακό ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν μαθητές και καθηγητές του σχολείου.  

Είσοδος 10 € για ενήλικες / 5 € για μαθητές.
Θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά η παρουσία σας. Είστε όλοι καλεσμένοι!!  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook