Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (Π.Ο.Σ.Τ.), Αντώνη Κληρονομάκη, Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων, Στέλιο Κουμακάκη, Γραμματέα Οικονομικού και Γιώργο Λουγιάκη, Πρόεδρο των Εργαζομένων των ΕΛΤΑ Χανίων και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 16/2/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο Δημαρχείο. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση για τα κρίσιμα ζητήματα, που απασχολούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, την παρούσα κατάσταση του Οργανισμού καθώς και τις προτάσεις των εργαζομένων για τη διάσωση και την ανάπτυξή του. Ειδικότερα, όπως τονίστηκε απαιτούνται άμεσα αποφάσεις και ενέργειες προκειμένου τα ΕΛΤΑ να ανταποκριθούν στο διαρκώς μεταβαλλόμενο  περιβάλλον, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.  

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χανίων συμφώνησε με τις θέσεις των μελών της Ομοσπονδίας, στηρίζοντας τα αιτήματά τους και παρατηρώντας ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αποτελούν τον συνδετικό κρίκο της πολιτείας με τον πολίτη, ενώ, όπως τόνισε, ήδη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες εφαρμόζονται πρακτικές για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα αντίστοιχων Οργανισμών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook