Η Λέσχη Φίλων του ΑΟ Χανιά “Blue Boys” με ανακοίνωσή της κάνει το δικό της κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (18/02, 14:30), με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Μία ημέρα μετά κόβει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, οπότε υπάρχει το σχετικό κάλεσμα και για την εκδήλωση αυτή.

Η ανακοίνωση:

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 14.30 ο Α.Ο.Χανιά αντιμετωπίζει στο γήπεδο Περιβολίων τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλων Σμύρνης με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο όμως η ομάδα μας τον τελευταίο καιρό είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου της. Η διοίκηση ο προπονητής και οι παίκτες θέλουν τον κόσμο δίπλα τους. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 και 10 ευρώ. Όσοι πάρουν εισιτήριο των 10 ευρώ έχουν το δικαίωμα να φέρουν τη γυναίκα και το παιδί τους δωρεάν. Επίσης για τους ανέργους η είσοδος είναι δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας. Σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας μας, θα γίνει προπώληση εισιτηρίων από μέλη του συνδέσμου μας στην πόλη των Χανίων.

Επίσης την Κυριακή το βράδυ οι ”Blue Boys” κόβουμε την πίτα μας στα γραφεία μας που βρίσκονται στην οδό Κισσάμου. Τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά από νωρίς το απόγευμα, ενώ η πίτα θα κοπεί γύρω στις 9.15 και καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να παρευρεθούν για να ανταλλάξουμε ευχές. Στην κοπή της πίτας μας έχουν προσκληθεί προπονητές και παίκτες καθώς και η διοίκηση της ομάδας μας. Σας περιμένουμε όλους.

ΌΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ΜΑΣ και ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΑΣ  σε ένα γεμάτο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook