Προετοιμασμένη για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης που θα διεξαχθεί στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου είναι η ομάδα κανόε καγιάκ σπριντ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει την προσπάθειά της το Σάββατο (6/8) με τα προκριματικά και τα ημιτελικά ενώ μία ημέρα αργότερα θα λάβει μέρος στις τελικές κούρσες των 500 και των 1000 μέτρων.

Η αποστολή του Χανιώτικου Ομίλου που αναχώρησε την Πέμπτη το βράδυ από τη βάση της με το πλοίο ΕΛΥΡΟΣ της ANEK LINES, αποτελείται συνολικά από 29 αθλητές και αθλήτριες, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν οι παρουσίες νέων παιδιών και τα οποία θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες κανόε καγιάκ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Γιάννη Τζανακόπουλο, τον Κωνσταντίνο Ποντικάκη, τον Κυριάκο Ποντικάκη, τον Παναγιώτη Ποντικάκη, τον Νίκο Μπουγέλη, τον Χρήστο Ντουρομπολάκη, τον Μανόλη Παπαδάκη, τον Γιάννη Παρασκάκη, τον Γιάννη Αντωνίου, την Ελισάβετ Γενεράκη, την Όλγα Τζανακοπούλου και την Μαγδαληνή Τζανακοπούλου.

Σύμφωνα με τον προπονητή κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, Μανόλη Αγγελάκη: «στόχος μας είναι να έχουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία σε αυτό το πρωτάθλημα και να μπορέσει ο Όμιλος να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται. Για μας είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στην καλοκαιρινή εκμάθηση συμμετείχαν πάρα πολλά παιδιά στο δικό μας τμήμα, πολλά από τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν φέτος το άθλημα του κανόε καγιάκ και να δημιουργήσουν προσδοκίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ό,τι αφορά τους αγώνες που θα συμμετάσχουμε, το γεγονός ότι υπήρξε περιορισμός των συμμετοχών ανά αθλητή σε δύο κούρσες, θα επιφέρει κατά την άποψή μου μεγάλη διασπορά στα αγωνίσματα και κατά συνέπεια, περιορισμένη συμμετοχή σε κάποια από αυτά».

Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων είναι η εξής:

Παναγιώτης Κοντάκος, Γιάννης Γενεράκης, Ευφραίμ Παντελάκης, Κώστας Αγγελάκης, Χρήστος Καλλιβρετάκης, Παναγιώτης Μαρκαντωνάκης, Αντώνης Μαρκαντωνάκης, Γιάννης Κουτσοποδιώτης, Τάσος Μελεμένης, Γιάννης Τζανακόπουλος, Γιάννης Παπασταματάκης, Κωνσταντίνος Ποντικάκης, Κυριάκος Ποντικάκης, Παναγιώτης Ποντικάκης, Νίκος Μπουγέλης, Χρήστος Ντουρομπολάκης, Μανόλης Παπαδάκης, Γιάννης Παρασκάκης, Γιάννης Αντωνίου, Κλειώ Σηφάκη, Αντωνία Μπερτσουλάκη, Αντωνία Ζουλάκη, Φραντζέσκα Ροκάκη, Ελένη Γλεντουσάκη, Μαργαρίτα Καρακατσάνη, Ελισάβετ Γενεράκη, Ελευθερία Παπασταματάκη, Όλγα Τζανακοπούλου, Μαγδαληνή Τζανακοπούλου.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο έφορος κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, Δημήτρης Καλλιβρετάκης, ο βοηθός εφόρου Γιώργος Πουλιανίτης, ο προπονητής Μανόλης Αγγελάκης αλλά και οι αθλητές Νίκος Σκορδυλάκης και Αθηνά Κοκάκη.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης κανόε καγιάκ σπριντ ξεκινά την Παρασκευή (5/8) με την τεχνική σύσκεψη, τα ζυγίσματα και την προπόνηση στο στίβο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.
Το τμήμα κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων στηρίζει ο επίσημος χορηγός του, η μεγάλη Ναυτιλιακή Εταιρία ΑΝΕΚ LINES, η οποία παρά τους δύσκολους καιρούς συνεχίζει να συμπαραστέκεται στο κανόε καγιάκ σε κάθε του προσπάθεια!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook