Εκπαιδευτές ανάγκαζαν στρατιωτίνες να κάνουν στριπτίζ και pole dancing

Ένα τεράστιο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στον γερμανικό στρατό μετά από καταγγελία γυναίκας υπολοχαγού απευθείας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τις απίστευτες πρακτικές ανδρών στρατιωτών προς τις γυναίκες συναδέλφους τους.

Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, μία εσωτερική έκθεση του υπουργείου αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τις καταστάσεις που λάμβαναν χώρα στον στρατώνα Pfullendorf στη νότια Γερμανία.

Ανάγκαζαν τις γυναίκες να κάνουν γυμνές στριπτίζ και να χορεύουν πάνω σε στύλο. Στη συνέχεια, άνδρες με γυμνά χέρια τις άγγιζαν σε απόκρυφα σημεία και το διασκέδαζαν, καταναλώνοντας αλκοόλ.

img_12054092M_113_schild-am-eingang-der-staufer-kaserne-pfullendorf

«Μέρος της εκπαίδευσης» χαρακτήρισαν αυτές τις πρακτικές οι κατηγορούμενοι στρατιώτες -που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και κινδυνεύουν με φυλάκιση.

Ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες των γυναικών. Η υπολοχαγός που έκανε την πρώτη καταγγελία περιέγραψε πως είδε απίστευτες σκηνές με νεοσύλλεκτες που αναγκάζονταν να γδυθούν μπροστά σε εκπαιδευτές, οι οποίοι μαγνητοσκοπούσαν τα καψόνια.

Η υπουργός Άμυνας δήλωσε συγκλονισμένη και διέταξε έρευνα σε βάθος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook