Είχαν στήσει δίκτυο διακίνησης ηρωίνης μέσα απο τρεις φυλακές, η μια ήταν η φυλακή στην Αγυιά 

Εγκληματικό κύκλωμα φυλακισμένων που οργάνωναν και συντόνιζαν την μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης στην εγχώρια παράνομη αγορά ναρκωτικών, εξαρθρώθηκε απο την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στη υπόθεση κατηγορούνται τρεις Αλβανοί, ο ένας έγκλειστος στην φυλακή Αγυιάς Χανίων, ο δεύτερος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού και ο τρίτος στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, διακριβώθηκαν οι ειδικότεροι ρόλοι των παραπάνω δραστών στη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, ενώ εντοπίστηκε στην περιοχή του Νέου Κόσμου στην Αθήνα, αυτοκίνητο το οποίο, τα μέλη του κυκλώματος είχαν αποκρύψει ποσότητα ηρωίνης, για να την παραλάβει άλλο μέλος του κυκλώματος.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κρυμμένα στο ανωτέρω όχημα 6.405 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία λόγω της επιτυχούς εξιχνίασης της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, δεν κατάφερε να παραλάβει και να διακινήσει περαιτέρω, σύμφωνα με το σχέδιο του κυκλώματος, ένα από τα μέλη του κυκλώματος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook