Ως δράστης κρατείται και ανακρίνεται 47χρονος τον οποίο φιλοξενούσε

Έγκλημα, με θύμα συνταξιούχο, 71 ετών, αποκαλύφθηκε στην Έδεσσα. Ως δράστης κρατείται και ανακρίνεται 47χρονος, ο οποίος, κατά πληροφορίες, φιλοξενείτο τον τελευταίο χρόνο στο σπίτι του ηλικιωμένου θύματος.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην είσοδο της μονοκατοικίας όπου διέμενε. Όπως έγινε γνωστό, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία πιθανότατα προκλήθηκαν με μαχαίρι κι ένα ξυλουργικό εργαλείο.

Το έγκλημα διαπράχθηκε αργά χθες το βράδυ κι όπως φαίνεται προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών για ασήμαντο λόγο. Αμέσως μετά, ο 47χρονος φερόμενος ως δολοφόνος κάλεσε την Αστυνομία, πριν εγκαταλείψει το σημείο. Οι αναζητήσεις που εκδόθηκαν από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές απέδωσαν καρπούς και λίγο αργότερα εντοπίστηκε ο 47χρονος Έλληνας σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος. Ο ίδιος φέρεται ως τοξικομανής και είχε απασχολήσει παλιότερα τις διωκτικές Αρχές για κλοπές και ναρκωτικά.

Επιπλέον, στις αρχές του έτους «πρωταγωνίστησε» σε επεισόδιο με 37χρονο, όταν έπειτα από μεταξύ τους καβγά, επιτέθηκε και τραυμάτισε με ψαλίδι το θύμα του. Είχε συλληφθεί για το περιστατικό με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά μετά την απολογία του σε ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος φαίνεται ότι επικαλέστηκε αναπηρία κι εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου απέφυγε την προφυλάκιση.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook