Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την πληρωμή των απαλλοτριώσεων για την κατασκευή του δρόμου Τύλισος – Ανώγεια πριν από την καταληκτική ημερομηνία της 8ης Αυγούστου 2011.

Ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Φραγκίσκος Παρασύρης συναντήθηκε για το ζήτημα αυτό με τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοϊδη καθώς και με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Μωραΐτη.

Αποτέλεσμα των συναντήσεων αυτών αλλά και της συνεργασίας του με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη ήταν η παρακατάθεση του ποσού των 2.435.509,97€ σε πρώτη φάση και σε δεύτερη φάση η παρακατάθεση του ποσού των 993.987,42€ με πιστώσεις της ΣΑΕΠ002 για την πληρωμή των απαλλοτριώσεων.

Ο κ. Παρασύρης μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη δήλωσε: « ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους του Ηρακλείου και του Μαλεβυζίου εισέρχεται σε τροχιά υλοποίησης.

Με την παρακατάθεση των χρημάτων για τις απαλλοτριώσεις το έργο αυτό είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων και θα αποδοθεί στους κατοίκους της περιοχής. Η θετική αυτή εξέλιξη έρχεται σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο για τη χώρα δίνοντας μια σημαντική ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook