Ένα από τα πιο δύσκολα εντός έδρας είναι σύμφωνα με τον Τίμο Καβακά το επερχόμενο με τη Χερσόνησο. Ο τεχνικός του Πλατανιάς στήριξε την άποψη του αφενός στις ιδιαιτερότητες που έχει το ματς λόγω του ότι είναι κρητικό ντέρμπι και αφετέρου επειδή και για τη Χερσόνησο είναι ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι με δεδομένο ότι το Ηρακλειώτικο συγκρότημα ψάχνει βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι από τα πιο δύσκολα εντός έδρας που έχουμε να δώσουμε» παραδέχθηκε ο Καβακάς για να συμπληρώσει: «Πρόκειται για ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σοβαροί και πειθαρχημένοι. Αυτό άλλωστε συζητάμε από τη Δευτέρα που έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία γιʼ αυτό το παιχνίδι. Θέλει προσοχή γιατί θα παίξουμε με μία ομάδα που παλεύει να σωθεί και έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο νησί. Η μεγαλύτερη δυσκολία που θʼ αντιμετωπίσουμε, είναι ο τακτικός τρόπος που θα έρθει να παίξει η Χερσόνησος, η οποία θα παίξει κλειστά, κάτι που όπως καταλαβαίνετε κάνει το έργο μας πιο δύσκολο».

Ο τεχνικός του Πλατανιά πάντως ξεκαθάρισε ότι μοναδικός στόχος είναι η νίκη αλλά και ότι δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα η οποία έχει πολλάκις αποδείξει τις ικανότητες της αλλά και την βαθμολογική της θέση.
«Δεν αγχωνόμαστε. Εμείς αυτό που κοιτάζουμε, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, να προετοιμαζόμαστε σωστά και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό κάνουμε και την Κυριακή με στόχο να κερδίσουμε και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Όπως είπα και μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, χαίρομαι να βλέπω την ομάδα να παίζει. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αυτό που θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή όμως γιʼ αυτή την ομάδα, είναι όταν τελειώνει το παιχνίδι και ο κόσμος τη χειροκροτεί. Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια των παιδιών».

Από την άλλη ο Καβακάς επεσήμανε ότι η βαθμολογική θέση της Χερσονήσου δεν πρόκειται να τον ξεγελάσει αφού το κίνητρο για την ηρακλειώτικη ομάδα θα είναι μεγάλο, ενώ αποκάλυψε ότι το μυστικό για τη σωστή διαχείριση της επιτυχίας μετά το θρίαμβο της Ριζούπολης είναι η ταπεινότητα και η σκληρή δουλειά.

Ο Καβακάς αναφέρθηκε και στις προτάσεις που δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες από την Βέροια και ακόμα μια ομάδα Βʼ εθνικής, κάνοντας σαφές ότι θα ολοκληρώσει το έργο του στο Μάλεμε και ότι το καλοκαίρι τον πρώτο λόγο θα έχει και πάλι ο Πλατανιάς: «Η καλή πορεία μιας ομάδος, τα θετικά της αποτελέσματα, τα εισπράττει και ο προπονητής και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, κι αυτό είναι λογικό. Έχω πει ότι έχω συμβόλαιο μέχρι 30/6 με την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος εδώ που είμαι και δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να κοιτάξω κάτι άλλο. Έχω φιλοδοξίες, δεν το κρύβω, σαν προπονητής. Πριν τελειώσει το συμβόλαιό μου θα συζητήσω με τη διοίκηση και θα δούμε τι θα γίνει με τη νέα χρονιά».

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός του Πλατανιά έχει άπαντες στη διάθεση του ακόμα και τον Μαρτσάκη ο οποίος αποθεραπεύτηκε και τέθηκε κανονικά στις υπηρεσίες της ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook