Με θετικό μάτι είδαν την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης που εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ στη σημερινή διαδικασία . 
Και οι δύο τους μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς θα το δώσει η ομάδα τους εντός έδρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο. 

Ο Νίκος Μαχλάς επισήμανε ότι : «Είμαι διπλά χαρούμενος σήμερα γιατί εκπροσωπώ την ΠΑΕ-ΟΦΗ. Η ομάδα μας μετά από απουσία δύο χρόνων επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία. Είναι ιδιαίτερη στιγμή γιατί η επιστροφή της ομάδας μας συνδυάζεται με το πρώτο παιχνίδι να είναι στην έδρα μας φιλοξενώντας τον Ατρόμητο. Θα είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο όπου όλοι είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι μας θα γεμίσουν το γήπεδο μας που θα δώσουν τη δική τους ομορφιά. Η κλήρωση του πρωταθλήματος είναι μόνο στα χαρτιά. Η μεγάλη προσπάθεια και η πολύ καλή παρουσία μέσα στους αγωνιστικούς είναι που μετατρέπει μια κλήρωση σε εύκολη ή δύσκολη. Εμείς δεν βλέπουμε μακριά. Όμως θεωρώ ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι το πρώτο ματς είναι στο γήπεδο κι αυτό κάνει ιδιαίτερα χαρούμενος τους φιλάθλους μας». 

Ο Βασίλης Ξημέρης από την πλευρά του τόνισε :
«Είναι θετικό για μας που ο πρώτος αγώνας είναι στην έδρα μας. Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και στη νέα γιορτή του ποδοσφαίρου στην έδρα μας θα παρουσιάσει το δικό του στίγμα και ήθος που τον διακρίνει. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι γνωστή η δυναμική της και η ανοδική πορεία που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια. Με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πάρουμε τη νίκη που είναι ο μοναδικός μας στόχος. Όλοι ενωμένοι συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη νέα σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο μας θα κατακλεισθεί από κόσμο σε όλους τους αγώνες . Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους. Με την βοήθεια όλων το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να κάνει βήματα προόδου». 

Παράλληλα για ακόμη μια φορά ο κ. Ξημέρης ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα μετακόμισης της ομάδας στο Παγκρήτιο Στάδιο επισημαίνοντας : «Tο γήπεδο του ΟΦΗ πληρεί όλους τους προβλεπόμενους κανόνες από την ΟΥΕΦΑ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook