Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, η έκθεση κρητικού κρασιού, ΟιΝοτικά, που πραγματοποιείται από τις 18 μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Περισσότεροι από χίλιοι επισκέπτες πέρασαν την πρώτη μέρα και αναμένεται η επισκεψιμότητα να κορυφωθεί σήμερα για το οινόφιλο κοινό.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι:

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

11:00-20:00 Για όλους τους οινόφιλους
14:00 Ο chef Χρήστος Λάπας παρέα με τον chef Ηλία Σκουλά από το εστιατόριο Food Mafia, μαγειρεύουν κρητικό Street Food! 

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

11:00-15:00 Για επαγγελματίες
17:30- 20:00 Σεμινάριο για επαγγελματίες: Η τάση του wine cocktail. 

Τι θα δούμε σήμερα στα ΟιΝοτικά:

1. Γευσιγνώστης σε 15’
Κάθε μία ώρα, με την καθοδήγηση της οινοχόου, Υρούς Κολιακουδάκη, γνωρίζουμε τα πρώτα βήματα της γευσιγνωσίας!

2. Γαστρονομικά δρώμενα
Η Cretan Food News για ακόμα μία χρονιά, οργανώνει τα γαστρονομικά δρώμενα των ΟιΝοτικών, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, οι μαθητές  της σχολής μαγειρικής Taste Academy, ετοιμάζουν και προσφέρουν νόστιμα κεράσματα που συνοδεύουν ευχάριστα τις οινικές δοκιμές των επισκεπτών.

3. Οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού (μέρος των εσόδων θα πάνε στην πρωτοβουλία: «Μαζί Νικάμε τον καρκίνο»)

Είσοδος 5€ (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας. Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για επαγγελματίες εστίασης και εμπορίας κρασιών, με την ένδειξη επαγγελματικής κάρτας)