Θλίψη σκόρπισε στην ΕΛΑΣ Ηρακλείου η είδηση του θανάτου του αστυνομικού Ζαχαρία Μαυρογιαννάκη

Η απώλεια του αστυνομικού βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους αλλά και την τοπική ΕΛΑΣ.

Οι συνάδελφοί του συνόδευσαν τον εκλιπόντα με περιπολικά και μοτοσικλέτες στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία!

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλληπητήριά της για τον θάνατου του αστυνομικού εξαίροντας τη δουλειά και την προσφορά του:

“Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του συναδέλφου και μέλους της Μαυρογιαννάκη Ζαχαρία ο οποίος χθες 18-02-2017 έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. Ενός μάχιμου και άξιου αστυνομικού που δυστυχώς η αρρώστια δεν τον άφησε να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο Σώμα της Ελληνικής Aστυνομίας που τόσα χρόνια υπηρέτησε με ζήλο. Ένας νέος άνθρωπος υπόδειγμα για όλους μας και άψογος οικογενειάρχης. 

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος στους οποίους η Ένωσή μας θα σταθεί δίπλα τους με όποιον τρόπο περνάει από το χέρι μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook