Εκατοντάδες κόσμος, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το παρών και φέτος στο ξέφρενο καρναβάλι της Σούδας! Τα άρματα φέτος ήταν 20 ενώ η συμμετοχή του κόσμου τεράστια!- Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Χρώματα και φωνές γέμισαν οι δρόμοι της Σούδας στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής καθώς η καρδιά του καρναβαλιού  χτύπησε σήμερα στο Χανιώτικο Καρναβάλι

Μπορεί η παρέλαση των αρμάτων να έλαβε τέλος αλλά εκατοντάδες μασκαράδες συνεχίζουν να χορεύουν αυτή την ώρα στους ξέφρενους ρυθμούς του χανιώτικου καρναβαλιού.

Η πλατεία γέμισε από κόσμο από όλες τις περιοχές του νομού, που ανυπομονούσε να απολαύσει τα γεμάτα φαντασία άρματα αλλά και από καρναβαλιστές που πρόσφεραν ένα φαντασμαγορικό θέαμα σε συνδυασμό με τους αποκριάτικους ήχους της μουσικής.

Τα άρματα φέτος ήταν 20 ενώ η συμμετοχή του κόσμου τεράστια!

Παρουσιαστές του καρναβαλιού, που διοργάνωσε, ο πολιτιστικός σύλλογος Σούδας σε συνεργασία με το σύλλογο καταστηματαρχών της περιοχής και τον δήμο Χανίων, είναι η Γωγώ Καλλιδονάκη και ο Γρηγόρη Μπάκας δίνοντας έναν όμορφο παλμό στους παρευρισκόμενους αλλά και στους καρναβαλιστές.

Για ακόμα μια χρονιά το καρναβάλι της Σούδας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ κάθε χρόνο ανεβαίνει πολλά σκαλοπάτια ψηλότερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook