Με την ευχή το νέο πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό και να επιστρέψει και πάλι ο κόσμος στα γήπεδα τοποθετήθηκε μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης.

Ο «ισχυρός» άνδρας των «κιτρινόαμυρων» που την ερχόμενη Τετάρτη καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αναλάβει την προεδρία της Σούπερ Λίγκα για το νέο έτος επισήμανε στην αρχική του δήλωση : «Εύχομαι να έχουμε ανταγωνιστικό και ήρεμο πρωτάθλημα και να βοηθήσουμε όλοι μας για να απολαύσουμε το άθλημα. Στόχος είναι ο κόσμος να επανέλθει στο γήπεδο και να ευχαριστείται από αυτά που θα παρακολουθεί».

Στη συνέχεια ο κ. Παπουτσάκης αναφέρθηκε και στην παρουσία του συμπολίτη ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα λέγοντας :

«Είναι μεγάλη χαρά γα την Κρήτη η συμμέτοχη του ΟΦΗ καθώς ο κόσμος του νησιού θα έχει κάθε Κυριακή τη δυνατότητα να παρακολουθεί παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας. Η Κρήτη είναι ποδοσφαιρομάνα και πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ανταγωνιστικές ομάδες.Κάθε χρόνο ο Εργοτέλης θα παρουσιάζεται και πιο δυνατός».

Σε ότι αφόρα την ανάληψη της προεδρίας της Σούπερ Λίγκας τόνισε:

«Με τη βοήθεια όλων να προσπαθήσουμε να φέρουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ανήκει όλοι μαζί με πολύ δουλειά θα καταφέρουμε να αλλάξουμε πολλά»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook