Με την ευχή το νέο πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό και να επιστρέψει και πάλι ο κόσμος στα γήπεδα τοποθετήθηκε μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης.

Ο «ισχυρός» άνδρας των «κιτρινόαμυρων» που την ερχόμενη Τετάρτη καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αναλάβει την προεδρία της Σούπερ Λίγκα για το νέο έτος επισήμανε στην αρχική του δήλωση : «Εύχομαι να έχουμε ανταγωνιστικό και ήρεμο πρωτάθλημα και να βοηθήσουμε όλοι μας για να απολαύσουμε το άθλημα. Στόχος είναι ο κόσμος να επανέλθει στο γήπεδο και να ευχαριστείται από αυτά που θα παρακολουθεί».

Στη συνέχεια ο κ. Παπουτσάκης αναφέρθηκε και στην παρουσία του συμπολίτη ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα λέγοντας :

«Είναι μεγάλη χαρά γα την Κρήτη η συμμέτοχη του ΟΦΗ καθώς ο κόσμος του νησιού θα έχει κάθε Κυριακή τη δυνατότητα να παρακολουθεί παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας. Η Κρήτη είναι ποδοσφαιρομάνα και πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ανταγωνιστικές ομάδες.Κάθε χρόνο ο Εργοτέλης θα παρουσιάζεται και πιο δυνατός».

Σε ότι αφόρα την ανάληψη της προεδρίας της Σούπερ Λίγκας τόνισε:

«Με τη βοήθεια όλων να προσπαθήσουμε να φέρουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ανήκει όλοι μαζί με πολύ δουλειά θα καταφέρουμε να αλλάξουμε πολλά»