Οι ίδιοι οι μαθητές διασκέδασαν και σέρβιραν παρευρισκόμενους ενώ τακτοποίησαν και τον χώρο της λέσχης αξιωματικών  «Αστέρια» του ΠΒΚ στον οποίο παρέστη πλήθος κόσμου, όχι μόνο απο το Μουσικό Σχολείο αλλά και απο άλλα σχολεία της πόλης.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με το 15μελές των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Χανίων.

Γονείς, καθηγητές, μαθητές του Μουσικού σχολείου, αλλά και από άλλα σχολεία της πόλης καθώς και Χανιώτες που ενδιαφέρονται για τις αξιόλογες προσπάθειες του Μουσικού Σχολείου παρέστησαν στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην λέσχη αξιωματικών «Αστέρια» του Πεδίου Βολής Κρήτης.

Μεταξύ αυτών, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης παιδείας Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων κ.Τερζάκης, ο υποδιοικητής του ΠΒΚ και άλλοι.

Να σημειωθεί πως οι ίδιοι οι μαθητές  είχαν αναλάβει από την διασκέδαση των καλεσμένων, μέχρι και το σερβίρισμά τους, ενώ μετά την εκδήλωση το 15μελές των μαθητών καθάρισε, τακτοποίησε και παρέδωσε τον χώρο, όπως ήταν πριν την χοροεσπερίδα.

Σε ότι αφορά στην μουσική , οι μαθητές έδειξαν για άλλη μια φορά την πολύ καλή «δουλειά» που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο Χανίων.

Από φωνητικά με ξένη μουσική.

 

Μέχρι και την κρητική παράδοση  συνοδεία των εξαιρετικών καθηγητών παραδοσιακής μουσικής (λύρα) Βασίλη Κοκκαλάκη, και Δημήτρη Στεφανίδη, στο λαούτο πάντα ο μαθητής, Στέλιος Παπαδάκης, και στο μαντολίνο ο μαθητής Νίκος Χριστουλάκης…

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook