Σε στέρεες οικονομικές βάσεις ο δήμος Οροπεδίου Λασιθίου μετά το κλείσιμο-δημοσίευση των ισολογισμών των ετών 2011, 2012, 2013

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την δημοσίευση των ισολογισμών για τα έτη 2011, 2012, 2013 του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου έπειτα και από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Όπως αναφέρει με ικανοποίηση ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης,  έπειτα από την δημιουργία περιουσιολογίου, της απογραφής και του ισολογισμού έναρξης που ολοκληρώθηκαν την περασμένη Άνοιξη, προχωράει με ταχύς ρυθμούς το νοικοκύρεμα των δημοσιονομικών μεγεθών του δήμου διασφαλίζοντας την ουσιαστική βιωσιμότητα της περιοχής.

«Δημιουργούμε ένα σύγχρονο και βιώσιμο δήμο εξοπλισμένο με όλα τα εφόδια και τις δυνατότητες ώστε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες μας. Το Οροπέδιο Λασιθίου γίνεται ουσιαστικά Δήμος, έχοντας τα πλήρη εφόδια για να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Προσπαθούμε καθημερινά, καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες, όλοι μαζί, και τα αποτελέσματα γίνονται πλέον ορατά. Τα δύσκολα πέρασαν,

ο δήμος λειτουργεί σε στέρεες οικονομικές βάσεις εξασφαλίζοντας την διαφάνεια και την ισοδύναμη συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook