Ο οδηγός διεκομίσθη στο Νοσοκομείο με ορθοπεδικά τραύματα – Είναι απίστευτο το πώς «κατάφερε» να εκτιναχτεί στο υπερυψωμένο φαρμακείο  – Ευτύχημα το ότι δεν διανυκτέρευε

Ένα  από το όχι συνηθισμένα τροχαία ατυχήματα συνέβη περίπου στις 2 τα ξημερώματα στην Σούδα στα Χανιά και συγκεκριμένα στην οδό Εθνάρχη Ελ. Βενιζέλου 94 στα φανάρια της διασταύρωσης με την οδό Πλωτάρχου Μαριδάκη.

Ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο απο το Ηράκλειο, ακολουθώντας τρελή πορεία ,έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα σκαλοπάτια  του παρακείμενου υπερυψωμένου φαρμακείου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο σουπερ μαρκετ  SYNKA.

Όμως το «εμπόδιο» αυτό στάθηκε μικρό για να συγκρατήσει την ορμή του αυτοκινήτου το οποίο «καβαλώντας» τα σκαλοπάτια έφτασε μέχρι την είσοδο του φαρμακείου!.

Το ευτύχημα ήταν πως το φαρμακείο δεν διανυκτέρευε και έτσι δεν υπήρξε πιθανότητα να βρεθεί έξω από αυτό κάποιος πολίτης.

Ο  26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου διεκομίσθη με ασθενοφόρο  στο Νοσοκομείο Χανίων με ορθοπεδικά τραύματα.

Πάντως από τις φωτο φαίνεται και η μεγάλη σφοδρότητα της σύγκρουσης καθώς οι ζημιές που έχει υποστεί το αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

Επίσης ζημιές υπέστη και η είσοδος του φαρμακείου.

Τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook