Τα κύματα της θάλασσας έχουν «ξεκουφίσει» την παλαιά εθνική οδό – Εμφανείς οι ρωγμές και στο οδόστρωμα – Ανα πάσα στιγμή μπορεί να καταρρεύσει

Άμεσος είναι ο κίνδυνος κατάρρευσης της παλαιάς εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου στο σημείο που είναι γνωστό και ως «κακιά στροφή» πριν τον Σταλό.

Πρόκειται για έναν δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας και στην περίοδο του Χειμώνα και εάν συμβεί κάποια στιγμή η κατάρρευσή του, τότε είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν θύματα.

Τα κύματα της θάλασσας – η οποία εφάπτεται του δρόμου – έχουν «ξεκουφίσει» το έδαφος κάτω από τον δρόμο, ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτο του Flashnews.gr έχουν παρασύρει ακόμη και τσιμέντα που είχαν τοποθετηθεί για λόγους προστασίας.

Το άκρως ανησυχητικό είναι πως στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, προς την πλευρά της θάλασσας, υπάρχουν ρωγμές στο οδόστρωμα οι οποίες είναι εμφανείς, κάτι που δείχνει πως η διάβρωση δεν έχει περιοριστεί στο υπέδαφος αλλά έχει φτάσει και στον δρόμο.

Ήδη το πεζοδρόμιο στην πλευρά της θάλασσας, φαίνεται πως «κρέμεται» στον αέρα και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου η κατάρρευσή του στην θάλασσα.

Και βέβαια η πινακίδα που έχει «φυτευθεί» στο οδόστρωμα για να μην πηγαίνουν τα οχήματα στην επικίνδυνη άκρη του δρόμου, δεν προστατεύει ούτε τα οχήματα από την κατάρρευση, αλλά ούτε τους πεζούς που περπατούν στο πεζοδρόμιο και οι οποίοι, ειδικά το καλοκαίρι λόγω τουρισμού, είναι πολλοί.

Επιβάλλεται άμεσα η παρέμβαση των αρμοδίων προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα, πριν να είναι αργά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook