H Vodafone Ελλάδας ξεκινάει το «Lean In Circles» ένα νέο πρόγραμμα καθοδήγησης, επαγγελματικής ανάπτυξης, μετάδοσης και διάχυσης γνώσης των εργαζομένων. 

H Vodafone Ελλάδας ξεκινάει το «Lean In Circles» ένα νέο πρόγραμμα καθοδήγησης, επαγγελματικής ανάπτυξης, μετάδοσης και διάχυσης γνώσης των εργαζομένων. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες που εργάζονται στην εταιρεία και σκοπό έχει την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, για την περαιτέρω επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Τα Lean In Circles, θα πραγματοποιηθούν από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2017, με την δημιουργία ολιγομελών ομάδων,  οι οποίες θα συναντώνται τακτικά για να ανταλλάσσουν γνώση, εμπειρίες αλλά και ιδέες. Οι ομάδες θα απαρτίζονται από γυναίκες, οι οποίες μέσα από τη διαδικασία αυτή μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους και λειτουργούν ως «μέντορες» η μια στην άλλη. Το συντονισμό των Lean In Circes, έχει αναλάβει η Όλγα Σταυροπούλου, Chief Visionary Officer και Ιδρυτικό Μέλος της Κοινωνικής Επιχείρησης «Knowl», με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, αλλά και στην ανάπτυξη συστημάτων καθοδήγησης.

Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί με βάση την παγκόσμια πρωτοβουλία «lean in – leanin.org», που συμμετέχει η Vodafone Ελλάδας και η οποία ενθαρρύνει τις γυναίκες να επιδιώξουν τις φιλοδοξίες τους. 

Η Vodafone με στόχο  να δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών για όλους τους εργαζόμενους, προωθεί  συγκεκριμένες πολιτικές και πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση και την ενίσχυση της καριέρας των γυναικών

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook