ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – Ένα παιδί περίπου 10 ετών φαίνεται να έχει θαφτεί κυριολεκτικά κάτω από τα μπάζα που προκάλεσαν οι βόμβες, όμως εθελοντές διασώστες κατορθώνουν να το βγάλουν από εκεί ζωντανό

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από μια διάσωση παιδιού κάτω από τα ερείπια που αφήνουν οι βομβαρδισμοί στο Χαλέπι της Συρίας, κατέγραψε ερασιτεχνικός φακός.

Στις εικόνες, που είναι πραγματικά πολύ σκληρές, φαίνεται ένα κοριτσάκι περίπου δέκα ετών, να έχει κυριολεκτικά θαφτεί από τα μπάζα που άφησαν πίσω τους οι βόμβες. Γύρω του οι διασώστες επιχειρούν να το απεγκλωβίσουν με ήρεμες, αλλά αποφασιστικές κινήσεις. Γνωρίζουν καλά πως κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό για το παιδί, όπως επίσης γνωρίζουν πως μια λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία για τη ζωή του. 

Το παιδί, αν και είναι ακίνητο, μισοθαμμένο στα μπάζα, με πέτρες και χαλίκια παντού στο κορμί του, είναι ζωντανό, αναπνέει και οι ήρωες διασώστες κατορθώνουν μετά από μερικά δευτερόλεπτα να το απεγκλωβίσουν και να το μεταφέρουν στην αγκαλιά τους στο νοσοκομείο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook