Ωραίες εικόνες από τη νυχτερινή Βουδαπέστη απαθανάτισε ο Χανιώτης φωτογράφος Νίκος Μπασιάς μέσω του τραμ της πόλης, που στολίστηκε χριστουγεννιάτικα και ομόρφυνε το τοπίο 

Λαμπάκια γέμισαν το παλιό τραμ που κινείται στην πόλη και το βράδυ μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από κάποιο παραμύθι ή να αποτελεί μέρος ενός κουκλίστικου λούνα παρκ. Ο φωτογράφος δημιούργησε μια συλλογή από εικόνες που δείχνουν πόσο όμορφη μπορεί να γίνει μια πόλη εάν φορέσει τα γιορτινά της αλλά και ιδιαιτέρως ελκυστική στους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Με μία από της φωτογραφίες αυτές  συμμετείχε στο «5th GREEK PHOTOGRAPHIC CIRCUIT 2017». Αυτό αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America), GPU (Global Photographic Union), FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.

Συμμετείχε στην κατηγορία «Travel – Ταξίδια»  όπου και βραβεύτηκε με το «Judges Choice 3» για την φωτογραφία του με τίτλο «Budapest Christmas train». Ο διαγωνισμός έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών και η διάκριση προήλθε ανάμεσα σε 15.000 φωτογραφίες από 73 χώρες από όλο τον κόσμο, που έλαβαν μέρος.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook