Για περισσότερες από 36 ώρες κειτόταν τραυματισμένος, ενώ οι πάντες τον αναζητούσαν χωρίς να μπορούν να τον εντοπίσουν

Εφιαλτικές ώρες πέρασε ένας 54χρονος κυνηγός που είχε πέσει σε γκρεμό στη δασική περιοχή «Ζεμπίλι» έξω από την κοινότητα Θερμιά του Παρανεστίου Δράμας ενώ κυνηγούσε. Για περισσότερες από 36 ώρες κειτόταν τραυματισμένος, ενώ οι πάντες τον αναζητούσαν χωρίς να μπορούν να τον εντοπίσουν!

Ο 54χρονος Ι.Σ. είχε φύγει μόνος από το σπίτι του στην κοινότητα Χωριστή της Δράμας στις 5 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης για να κυνηγήσει. Από τότε, είχαν χαθεί τα ίχνη του και οι φίλοι του που τον αναζητούσαν, βρήκαν το αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης και ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Δοξάτου για την εξαφάνισή του. Όμως, παρά τις έρευνες, ο αγνοούμενος δεν εντοπίστηκε.

Στην περιοχή σήμανε συναγερμός και στην επιχείρηση για την αναζήτησή του συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες, θηροφύλακες, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Ε.Δ.Ε.Ο.. Μετά από πολλές ώρες, ένας φίλος του 54χρονου τον εντόπισε σε απόκρημνο σημείο και ακολούθηση επιχείρηση για την ανάσυρσή του από τους πυροσβέστες. Ο τραυματισμένος κυνηγός μεταφέρθηκε με φορείο σε κοντινό βατό δρόμο απ’ όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook