Ο ΑΟ Χανιά με δύο εκτελέσεις πέναλτι οδηγήθηκε σε εκτός έδρας ήττα, με σκορ 3-1, από την Καλλιθέα, στο τελευταίο όπως φαίνεται παιχνίδι του Σάκη Παπαβασιλείου στην τεχνική του ηγεσία.

Ο 40χρονος προπονητής γνωστοποίησε την παραίτησή του για οικογενειακούς λόγους, ενώ παράλληλα διέψευσε τη φημολογία ότι αναλαμβάνει τον Αγροτικό Αστέρα.

Μόλις στο 2’ ο Τσίπρας έδωσε προβάδισμα στην Καλλιθέα, για να “απαντήσει” ο ΑΟΧ στο 35’ με τον Αποστολόπουλο. Στη συνέχεια ο ΑΟΧ απείλησε και με δεύτερο γκολ αλλά δεν βρήκαν στόχο οι προσπάθειες Ρούνει Εβά (42’) και Σταματή (43’ και 60’).

Στο 63’ δόθηκε πέναλτι για χέρι του Δαμιανάκη, που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τον ΑΟΧ με δέκα παίκτες. Ένα λεπτό μετά ο Λεβέντης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 2-1.

Από την “άσπρη βούλα” ήρθε και το 3-1 για την Καλλιθέα, με τον Κρεββατά να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τσουκάνη.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτικής Αττικής)-Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)
4ος διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)

Καλλιθέα (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Πάτας, Σταμόπουλος, Κατσικογιάννης, Σταματάκος, Μπέλης (46’ Γκίνη), Σμυρλής (58’ Κρεββατάς), Τσίπρας, Ουόρντεν (68’ Στεφάνοβιτς).

ΑΟΧ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Τσουκάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Βαρούχας (72’ Λάσκαρης), Αποστολόπουλος (83’ Γεωργακόπουλος), Σταματής, Ρούνει Εβά (72’ Ντούμος).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook